15 febrer

Curs: La Tècnica de l’Ascensor (presentacions en menys de 60 segons)

Horari: 10-13h
Lloc: Seu APIC. Carrer Balmes 177 1r 2a

Capacitat màxima: 16

Preus:
Socis: 20 euros (Es passarà la quota per l’entitat bancària del soci/a)
No socis: 30 euros (Es facilitarà un núm. de compte per realitzar l’ingrés)

Inscripció:
Respondre aquesta circular o enviar un correu a info@apic.es sol·licitant plaça (Important: es prega als no socis deixar un telèfon de contacte). Es confirmarà plaça enviant un correu electrònic amb tota la informació al respecte.

En cas de no haver un mínim de places confirmades, l’Apic es reserva el dret de cancel·lar el curs
No s’acceptarà la devolució de l’import del curs pagat abans de 48h de l’inici del curs sense una causa justificada

Descripció:
Ara més que mai hem de saber “vendre’ns”. A nosaltres mateixos i al nostre producte o projecte. Ho sabríem fer en menys de 60 segons? Sabríem explicar en pocs segons els punts forts del nostre projecte per convèncer un empresari, un patrocinador, un client o un mitjà de comunicació? “Vendre’ns” i “Anar per feina”, dos conceptes que van de la mà. 60 segons poden canviar la teva vida. T’hi atreveixes?

Temari:
– Com es preparen els discursos d’1 minut (o menys)
– Tècniques per seduir i perdre la por
– 2 tècniques importants: la piràmide invertida i USP
– Quins són els teus punts forts (professionals i personals)? Ho esbrinarem.
– Treballar les actituds: informativa, categòrica, reflexiva, participativa
– Quina és la teva personalitat comunicativa? Ho descobrirem.

Professor:
Alfred Picó Sentelles, periodista, escriptor i expert en comunicació. Ha treballat a ràdio, televisió i premsa. Imparteix cursos de Comunicació per a empreses, escoles, universitats i Administració Pública. És el creador del concepte “Comunicació positiva per a organitzacions”. Ha publicat 7 llibres. Un dels més coneguts és “El Mètode Picó per parlar en públic” (Angle Editorial).

logos_entitats_3_min

Pre-Registre

Pre-inscripció oberta

format. 000 000 000

   

captcha


Acceptació de la Llei de Protecció de dades

De conformitat amb el que disposa la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal (LOPD), APIC es reserva la facultat d’incloure les dades que l’usuari de la pàgina web li faciliti voluntariament, a travès dels correus electrònics posats a la seva disposició en la present pàgina web, en un fitxer automatitzat de dades de carácter personal creat sota la seva responsabilitat, amb la finalitat de poder gestionar les consultes dels usuaris i poder-esl-hi enviar informació que consideri del seu interès per qualsevol medi.

En relació amb aquestes dades, el usuari podrà exercitar els drets d’accès, de rectificació o cancel.lació de dades i oposició, així com el dret d’invalidar el consentiment otorgat per a la cessió de les seves dades.

Per l’exercici d’aquests drets l’usuari haurà de dirigir la sol.licitud per escrit a l’APIC a la direcció següent: C. Balmes 205, 1r 1ª B, 08006 Barcelona.

APIC es compromet a tractar la informació que reb amb la màxima confidencialitat.