DESCOBRINT BARCELONA
Autor:  |  Publicat el  | 

Aquest proper dissabte en DESCOBRINT BARCELONA ens endinsarem en un dels llocs més emblemàtics de la vida cultural de la ciutat: Els Quatre Gats.

En les seves parets encara podem escoltar els ressons de l’efervescent activitat artística y social de la qual van anar ressò els baixos de la Casa Martí, el singular edifici projectat per l’arquitecte Josep Puig i Cadafalch.

Ramon Casas, Santiago Rusiñol, Albéniz, Pere Romeu i un jovencísim Pablo Picasso apareixeran mentre anem constatant en el quadern la bellesa modernista de l’espai, i l’ambient humà, mescla de vells i nous temps, que ens envoltarà.

I la expo de Joan Tharrats. Feliç coincidència temporal i física de la qual els gloriosos fundadors del local segur s’alegren. Exposició que cap dibuajnte/a amb ganes d’anar al gra s’ha de perdre.

Jo no me la perdo.

DIA: Dissabte 11 de març
HORA: 10 del matí.
SESSIÓ: de 10 a 13h
ON QUEDEM: Els Quatre Gats. Carrer de Montsió, 3
PREU: 25 € sessió o 66 € quatre sessions (fem sortides cada dissabte)
INCLOU: Formació personalitzada en tècniques d’esketching
Més informació i inscripcions per email a quei15bcn@gmail.com o per telèfon: Pedro 687 952 912 / Rosa 619 004 515
———————————————-

Este próximo sábado DESCUBRIENDO BARCELONA nos adentraremos en uno de los lugares más emblemáticos de la vida cultural de la ciudad: Els Quatre Gats.

En sus paredes todavía podemos escuchar los ecos de la efervescente actividad de la que fueron eco los bajos de la Casa Martí, el singular edificio proyectado por el arquitecto Josep Puig y Cadafalch.

Ramon Casas, Santiago Rusiñol, Albéniz, Pere Romeu y un jovencísimo Pablo Picasso aparecerán mientras vamos constatando en el cuaderno la belleza modernista del espacio, y el ambiente humano, mezcla de viejos y nuevos tiempos, que nos rodeará.

Y la expo de Joan Tharrats. Feliz coincidencia temporal y física de la que los gloriosos fundadores del local seguro se alegran. Exposición que ningún dibuajnte/a con ganas de ir al grano se debe perder.

Yo no me la pierdo.

DÍA: Sábado 11 de marzo
HORA: 10 de la mañana.
SESIÓN: de 10 a 13h
DONDE QUEDAMOS: Los Cuatro Gatos. Calle de Montsió, 3
PRECIO: 25 € sesión o 66 € cuatro sesiones (hagamos salidas cada sábado)
INCLUYE: Formación personalizada en técnicas de esketching
Más información e inscripciones por email a quei15bcn@gmail.com
o por teléfono: Pedro 687 952 912 / Rosa 619 004 515

DESCOBRINT BARCELONA
DESCOBRINT BARCELONA
DESCOBRINT BARCELONA

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *