DESCOBRINT BARCELONA
Autor:  |  Publicat el  | 

El dissabte 8 d’abril DESCOBRINT BARCELONA anem a dibuixar al antic Hospital de la Santa Creu i Sant Pau. L’obra mes ambiciosa del Modernisme català de l’arquitecte Lluís Domènec i Montaner, també autor del Palau de la Música i a on vam realitzar una reeixida sessió de sketching.
Una mica d’història:
Gràcies al llegat del banquer Pau Gil, el 15 de gener de 1902 es col·locava la primera pedra. La inauguració de les noves instal·lacions no arribaria fins a 1930. Partint de les idees higienistes Lluís Domènec i Montaner va dissenyar un hospital organitzat en diferents pavellons aïllats, profusament envoltats de jardins. La il·luminació, la bona ventilació i la decoració de les estades ho convertien en un espai únic al món, un nou model hospitalari que introduïa la importància de l’espai obert i el assolellament en el tractament dels pacients. Va ser declarat Patrimoni Mundial per la UNESCO en 1997.
DIA: Dissabte 8 de abril
HORA: 10 del matí.
SESSIÓ: de 10 a 13 h
ON QUEDEM: Porta de acces de l’Hospital. Cantonada carrer St. Antoni Maria Claret amb el carrer Cartagena.
PREU: 25 € sessió o 66 € quatre sessions (fem sortides cada dissabte)
INCLOU: Formació personalitzada en tècniques d’esketching
Més informació i inscripcions:
Per email:quei15bcn@gmail.com
O per telèfon: Pedro 687 952 912 / Rosa 619 004 515

—————————————————————-

El sábado 8 de abril DESCUBRIENDO BARCELONA vamos a dibujar al antiguo Hospital de la Santa Cruz y Sant Pau. La obra mas ambiciosa del Modernismo catalán, obra del arquitecto Lluís Domènec y Montaner, también autor del Palau de la Música y donde realizamos una exitosa sesión de sketching.
Un poco de historia:
Gracias al legado del banquero Pau Gil, el 15 de enero de 1902 se colocaba la primera piedra. La inauguración de las nuevas instalaciones no llegaría hasta 1930. Partiendo de las ideas higienistas de la época Lluís Domènec y Montaner diseñó un hospital organizado en diferentes pabellones aislados, profusamente rodeados de jardines. La iluminación, la buena ventilación y la decoración de las estancias lo convertían en un espacio único en el mundo, un nuevo modelo hospitalario que introducía la importancia del espacio abierto y el soleamiento en el tratamiento de los pacientes. Fue declarado Patrimonio Mundial por la UNESCO en 1997.
DÍA: Sábado 8 de abril
HORA: 10 de la mañana.
SESIÓN: de 10 a 13 h
DONDE QUEDAMOS: Puerta de acceso al Hospital. Esquina San Antoni Maria Claret con la calle Cartagena.
PRECIO: 25 € sesión o 66 € cuatro sesiones (hacemos salidas cada sábado)
INCLUYE: Formación personalizada en técnicas de sketching
Más información e inscripciones:
Por email:quei15bcn@gmail.com
O por teléfono: Pedro 687 952 912 / Rosa 619 004 515

DESCOBRINT BARCELONA
DESCOBRINT BARCELONA
DESCOBRINT BARCELONA

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *