25 octubre

Curs: Penses en el teu cos? Taller pràctic de fisioteràpia per a il·lustradors

Horario: 10-13h
Lugar: Seu APIC. Carrer Balmes 177 1r 2a Barcelona

El dia a dia de la professió de l’il·lustrador/a requereix moltes hores en immmobilitat o en posicions que a la llarga provoquen dolors i lesions i empitjoren el rendiment laboral.
En aquest taller aprendrem els fonaments bàsics per mantenir i fer del nostre cos una perfecta eina de treball invertint al dia un màxim de 15 minuts.

04 octubre

Curs online: ‘Com atraure nous clients amb Instagram’

Horario: 10-12h
Lugar: Curs online

La tendència a una web visual i els més de 500 milions d’usuaris actius d’Instagram, fan que aquesta xarxa de fotografia i vídeo sigui una eina indispensable en la nostra estratègia de comunicació i màrqueting digital com a il·lustradors.
Aprendre a gestionar eficaçment el teu compte d’Instagram t’ajudarà a fidelitzar clients i a guanyar visibilitat a la xarxa entre d’altres beneficis.

05 octubre

Exposició Premis Junceda d’Il·lustració 2017

Horario: 19,30h
Lugar: Centre Cívic Urgell

Coincidint amb el 15è aniversari dels Premis Junceda d’Il·lustració, aquesta exposició, una col·laboració de l’APIC i el Centre Cívic Urgell, recull les obres dels guanyadors i els finalistes de l’edició 2017 amb l’objectiu de donar a conèixer una mostra de les millors obres d’il·lustració en totes les seves àrees. Lloc: Centre Cívic Urgell. Carrer Comte […]

21 octubre

Exposició efímera ‘La il·lustració i el risc’. Bill Festival 2017

Horario: 11-20h
Lugar: Centre Cívic Urgell

El Bill Festival ja té nova data, el 21 d’octubre. Degut a l’èxit de la passada edició, convocarem novament la mostra efímera sobre il·lustració. Aquest any el tema és…’La il·lustració i el risc’. T’animes a participar-hi? La mostra pretén mostrar projectes d’il·lustració que tinguin un caràcter arriscat, bé sigui per tècnica, temàtica, contingut, metodologia o […]

21 octubre

3a edició del MIA. Bill Festival 2017

Horario: 11-20h
Lugar: Centre Cívic Urgell

Des de l’APIC ja estem preparant el Bill Festival, la jornada d’il·lustració que celebrem cada any on hi haurà conferències, xerrades, projeccions, etc. Es farà el proper dissabte 21 d’octubre al Centre Cívic Urgell, en ple Eixample de Barcelona. Així que, si us plau, guarda’t el dia perquè ens agradaria veure’t! Una de les activitats […]

20 septiembre

Curs: Planifiques bé el teu temps? La dualitat creativitat-gestió

Horario: 15'30-19'30h
Lugar: Seu APIC. Carrer Balmes 177 1r 2a Barcelona

Els creatius necessitem espais de temps específics per la creativitat; però la gestió comercial, administrativa i personal també requereixen el seu temps!!!
L’il·lustrador, com passa amb la resta de professionals, necessita eines de planificació per separar bé els espais per obtenir rendiment del bé més valuós que tenim les persones: el temps.

14 julio

Curs: Com atraure nous clients amb Instagram

Horario: 10-13h
Lugar: Seu APIC. Carrer Balmes 177 1r 2a Barcelona

Capacitat màxima: 16 Preus Socis: 20 euros (Es passarà la quota per l’entitat bancària del soci/a) No socis: 30 euros (Es facilitarà un núm. de compte per realitzar l’ingrés) Inscripció Respondre aquesta circular o enviar un correu a info@apic.es sol·licitant plaça (Important: es prega als no socis deixar un telèfon de contacte). Es confirmarà plaça […]

20 junio

Curs: Com atraure nous clients amb Instagram

Horario: 10-13h
Lugar: Seu APIC. Carrer Balmes 177 1r 2a Barcelona

La tendència a una web visual i els més de 500 milions d’usuaris actius d’Instagram, fan que aquesta xarxa de fotografia i vídeo sigui una eina indispensable en la nostra estratègia de comunicació i màrqueting digital com a il·lustradors. Aprendre a gestionar eficaçment el teu compte d’Instagram t’ajudarà a fidelitzar clients i a guanyar visibilitat a la xarxa entre d’altres beneficis. En aquesta activitat aprendrem a planificar una bona estratègia de comunicació per atraure clients.

04 julio

Curs: Com negociar amb habilitat els meus encàrrecs

Horario: 15'30-19'30h
Lugar: Seu APIC. Carrer Balmes 177 1r 2a Barcelona

Els coneixements relacionats amb la negociació són importants per a totes aquelles persones que vulguin tenir un desenvolupament professional estable. El procés creatiu acaba en una relació Client – Proveïdor marcada per uns pactes en els quals les dues parts hi tenen quelcom a pactar perquè la relació arribi a bon port.