20 abril

Curs online: ‘Com enviar emails per aconseguir clients’

Horario: 10-13h
Lugar: (Curs online)

En aquest curs aprendràs a investigar els teus contactes de manera que t’asseguris de debò que estàs enviant l’e-mail a la persona correcta, aprendràs a gestionar la teva base de dades de possibles clients, aprendràs a escriure els e-mails seguint fórmules que funcionen i a fer un seguiment d’aquests e-mails de manera que en puguis treure el màxim rendiment.

08 marzo

Com negociar amb habilitat els meus encàrrecs

Horario: 10-14h
Lugar: Seu APIC. Carrer Balmes 177 1r 2a Barcelona

Els coneixements relacionats amb la negociació són importants per a totes aquelles persones que vulguin tenir un desenvolupament professional estable. El procés creatiu acaba en una relació Client – Proveïdor marcada per uns pactes en els quals les dues parts hi tenen quelcom a pactar perquè la relació arribi a bon port.

28 febrero

Curs online: ‘Tens la nevera ben plena? Crea una reserva de continguts gràfics per les teves xarxes socials’ (2a convocatòria)

Horario: 16-18h
Lugar: (Curs online)

Molts il·lustradors ja disposen de web i portfoli, però veuen que Internet no és el seu territori i no volen dedicar-li el temps que podrien estar destinant a dibuixar. Tot i això, són conscients de que las xarxes socials podrien ser una oportunitat de visualització però no acaben de treure-li profit.

09 febrero

Comunica amb èxit la teva feina. Com preparar el teu ‘Pitch’ per vendre’t millor

Horario: 10-13h
Lugar: Seu APIC. Carrer Balmes 177 1r 2a Barcelona

Ara més que mai hem de saber “vendre’ns”. A nosaltres mateixos i al nostre producte o projecte. Ho sabríem fer en menys de 60 segons? Sabríem explicar en pocs segons els punts forts del nostre projecte per convèncer un empresari, un patrocinador, un client o un mitjà de comunicació? “Vendre’ns” i “Anar per feina”, dos conceptes que van de la mà. 60 segons poden canviar la teva vida. T’hi atreveixes?

21 octubre

Bill Festival 2017

Horario: 11-21h
Lugar: Centre Cívic Urgell

… Video-clip del festival Imatges del festival Vídeos de les conferències 11:00 Traspassar fronteres. Com treballar en el mercat nordamericà? Modera: Martín Elfman Ella Lupo / Frank Tagariello 12:00 Il·lustracions de gran format Modera: Natalia Zaratiegui Coqué Azcona / Gina Thorstensen 13:00 Amb un parell de nassos Nazario 13:30 La pràctica de la intuició Rafa […]