15 febrero

Curs: La Tècnica de l’Ascensor (presentacions en menys de 60 segons)

Horario: 10-13h
Lugar: Seu APIC. Carrer Balmes 177 1r 2a

Capacitat màxima: 16

Preus:
Socis: 20 euros (Es passarà la quota per l’entitat bancària del soci/a)
No socis: 30 euros (Es facilitarà un núm. de compte per realitzar l’ingrés)

Inscripció:
Respondre aquesta circular o enviar un correu a info@apic.es sol·licitant plaça (Important: es prega als no socis deixar un telèfon de contacte). Es confirmarà plaça enviant un correu electrònic amb tota la informació al respecte.

En cas de no haver un mínim de places confirmades, l’Apic es reserva el dret de cancel·lar el curs
No s’acceptarà la devolució de l’import del curs pagat abans de 48h de l’inici del curs sense una causa justificada

Descripció:
Ara més que mai hem de saber “vendre’ns”. A nosaltres mateixos i al nostre producte o projecte. Ho sabríem fer en menys de 60 segons? Sabríem explicar en pocs segons els punts forts del nostre projecte per convèncer un empresari, un patrocinador, un client o un mitjà de comunicació? “Vendre’ns” i “Anar per feina”, dos conceptes que van de la mà. 60 segons poden canviar la teva vida. T’hi atreveixes?

Temari:
– Com es preparen els discursos d’1 minut (o menys)
– Tècniques per seduir i perdre la por
– 2 tècniques importants: la piràmide invertida i USP
– Quins són els teus punts forts (professionals i personals)? Ho esbrinarem.
– Treballar les actituds: informativa, categòrica, reflexiva, participativa
– Quina és la teva personalitat comunicativa? Ho descobrirem.

Professor:
Alfred Picó Sentelles, periodista, escriptor i expert en comunicació. Ha treballat a ràdio, televisió i premsa. Imparteix cursos de Comunicació per a empreses, escoles, universitats i Administració Pública. És el creador del concepte “Comunicació positiva per a organitzacions”. Ha publicat 7 llibres. Un dels més coneguts és “El Mètode Picó per parlar en públic” (Angle Editorial).

logos_entitats_3_min

Pre-Registro

Pre-inscripció oberta

formato. 000 000 000

   

captcha


Aceptación de la Ley de Protección de datos

De acuerdo con lo que establece la Ley Orgánica 15/1999, de 13 de diciembre, de Protección de Datos de Carácter Personal (LOPD), APIC se reserva la facultad de incluir los datos que el usuario del sitio web le facilite voluntariamente, a través de los correos electrónicos puestos a su disposición en el presente sitio web, en un fichero automatizado de datos de carácter personal creado bajo su responsabilidad, con la finalidad de poder gestionar las consultas de los usuarios y poder enviarles información que se considere de su interés por cualquier medio.

En relación con dichos datos el usuario podrá ejercitar los derechos de acceso, rectificación o cancelación de datos y oposición, así como el derecho de revocar el consentimiento prestado para la cesión de sus datos.

Para el ejercicio de tales derechos el usuario deberá dirigir solicitud por escrito a APIC a la siguiente dirección: C. Balmes 205, 1r 1ª B, 08006 Barcelona.

APIC se compromete a tratar la información que recibe con la máxima confidencialidad.