A partir del pròxim 8 de març, volem dones il·lustradores visibles!
Autor:  |  Publicat el  | 

Després de rebre la proposta d’una sòcia, des de l’APIC vam començar a pensar sobre com es podria visibilitzar el treball de les dones il·lustradores.

Seguint l’exemple del hashtag anglès #visiblewomen volem proposar a totes les il·lustradores a fer servir a partir d’ara a les xarxes socials el hashtag #donesvisibles.

Volem que aquesta campanya tingui continuïtat en el temps i que serveixi per fomentar el treball individual i les reivindicacions del col·lectiu de les dones il·lustradores amb publicacions diàries a les xarxes de i campanyes que es vagin proposant al llarg de l’any.

 

Primera acció: 8 de març

Volem convocar-te a participiar en la campanya que engegarem des de l’APIC amb el hashtag #donesvisibles. És la nostra petita aportació a la vaga del 8 de març, Dia Internacional de la Dona Treballadora, per visibilitzar-se com a dones i també com a il·lustradores.

Què volem?
Omplir la xarxa d’il·lustracions reivindicatives per unir forces i celebrar el Dia de la Dona i la vaga feminista.

Com ho volem fer?
Amb les teves il·lustracions!! Ens agradaria que pugessis una il·lustració relacionada amb el tema a partir del 26 de febrer (10 dies abans de la vaga) al teu Facebook, Twitter i/o Instagram per anar escalfant motors fins al 8M, fent servir el hashtag #donesvisibles per recopilar totes les il·lustracions.

 

…i els homes?
Aquesta primera acció, i tota la campanya en general, està adreçada sobretot a les dones il·lustradores per visibilitzar la seva feina i la seva lluita, però per descomptat que els homes il·lustradors també esteu convidats a usar el hashtag #donesvisibles per donar a conèixer el treball d’il·lustradores que penseu que cal difondre.

Esperem amb ganes el bombardeig feminista de #donesvisibles

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *