25 maig

2a edició. Curs online: ‘Com enviar emails per aconseguir clients. L’email i les xarxes socials com a potencials bases de dades’

Horari: 10-13h
Lloc: (Curs online)

On puc trobar els meus clients? Com i quan he de presentar-me en un primer missatge?

Coneix les tècniques per trobar i gestionar els teus contactes professionals de la manera més eficient.

 

Descripció
Un dels mètodes tradicionals per aconseguir clients tant si estàs començant com si portes temps essent freelance és el de l’enviament d’e-mails en fred a empreses i persones que no et coneixen de res. Aquest tipus d’estratègia és força feixuga i tot sovint desmotivadora, ja que el % de resultats és molt baix.

En aquest curs aprendràs a investigar els teus contactes de manera que t’asseguris de debò que estàs enviant l’e-mail a la persona correcta, aprendràs a gestionar la teva base de dades de possibles clients, aprendràs a escriure els e-mails seguint fórmules que funcionen i a fer un seguiment d’aquests e-mails de manera que en puguis treure el màxim rendiment.

Requisits previs: No és necessari cap requisit previ

Temari

1. Com investigar el meu possible client?
– Investigació de mercat
– Facebook Audience Insights
– LinkedIn: la millor eina

2. Com organitzar la meva base de dades de possibles clients?
– Programes específics
– Excel
– Quina informació guardar?

3. Fórmules per escriure els e-mails perquè funcionin
– Quatre fórmules diferents i efectives
– Quin assumpte posar?
– Com ha de ser la meva web per aprofitar al màxim els e-mails enviats?

4. Eines d’e-mail marketing. Monitorització dels e-mails.
– Consells de seguiment dels e-mails enviats.
– Consells de seguiment dels possibles clients.

Professora
Emma Llensa Fita, llicenciada en Filosofia (UdG) i Postgrau en Marketing estratègic i de producte (IEBS). L’any 2009 va fundar la revista Carpaccio Magazine per promocionar fotògrafs i il·lustradors emergents. L’any 2010 va fundar l’editorial Atem Books dedicada a publicar fanzines de luxe d’il·lustradors i fotògrafs emergents amb distribució internacional i participació a fires d’arreu del món. L’any 2011 va fundar Ubicuo Studio, empresa dedicada a la creació i desenvolupament d’apps culturals vinculades al món de la il·lustració, la poesia i la fotografia (Conrad Roset, the App; app de Ricardo Cavolo, app del Teatre Lliure, vídeojoc del grup de música La Pegatina, etc). Es dedica a la consultoria i a la formació en marketing digital. Actualment col·labora amb la Universitat Pompeu Fabra, BAU, Escola d’Art d’Olot, Escola d’Art La Industrial i altres escoles i institucions d’arreu de l’estat espanyol.

…………………….

Data i horaris: Divendres 25 maig (10-13h) 3h

Lloc
Curs no presencial. El pots realitzar des de qualsevol lloc en que disposis d’un ordinador i de connexió a Internet ja que assistiràs a una aula virtual.

Preu
Socis APIC: 20 euros (Es passarà la quota per l’entitat bancària del soci/a)
Socis d’altres associacions federades d’il·lustradors: 20 euros (Es facilitarà un núm. de compte per realitzar l’ingrés)
No socis: 30 euros (Es facilitarà un núm. de compte per realitzar l’ingrés)

Requisits tècnics: Ordinador amb connexió a internet i plugin Flash Player instal·lat (és gratuït). Els curs no podrà realitzar-se des d’un dispositiu mòbil (smart-phone, tablet, etc).

Idioma: El curs es realitzarà en castellà

Inscripció
Enviar formulari a sota o enviar un correu a info@apic.es sol·licitant plaça (Important: es prega als no socis deixar un telèfon de contacte). Es confirmarà plaça enviant un correu electrònic amb tota la informació al respecte.

En cas de no haver un mínim de places confirmades, l’APIC es reserva el dret de cancel·lar el curs
No s’acceptarà la devolució de l’import del curs pagat abans de 48h de l’inici del curs sense una causa justificada.

Com funcionen els nostres cursos online?

El funcionament és molt senzill. Des de l’ordinador de casa teva o des de qualsevol lloc en que et puguis connectar a Internet amb el teu ordinador, podràs seguir la classe de forma virtual.

Per tenir accés al curs et donarem 48h abans un link per a que accedeixis a l´aula de forma senzilla. Pots fer preguntes al final de la classe al xat que hi haurà. També podràs enviar els teus dubtes a la professora al seu correu electrònic.

Si no ho has fet mai, ja veuràs que és molt fàcil i que et sentiràs molt còmode.

Pre-Registre

Pre-inscripcions obertes

format. 000 000 000

   

captcha


Acceptació de la Llei de Protecció de dades

De conformitat amb el que disposa la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal (LOPD), APIC es reserva la facultat d’incloure les dades que l’usuari de la pàgina web li faciliti voluntariament, a travès dels correus electrònics posats a la seva disposició en la present pàgina web, en un fitxer automatitzat de dades de carácter personal creat sota la seva responsabilitat, amb la finalitat de poder gestionar les consultes dels usuaris i poder-esl-hi enviar informació que consideri del seu interès per qualsevol medi.

En relació amb aquestes dades, el usuari podrà exercitar els drets d’accès, de rectificació o cancel.lació de dades i oposició, així com el dret d’invalidar el consentiment otorgat per a la cessió de les seves dades.

Per l’exercici d’aquests drets l’usuari haurà de dirigir la sol.licitud per escrit a l’APIC a la direcció següent: C. Balmes 205, 1r 1ª B, 08006 Barcelona.

APIC es compromet a tractar la informació que reb amb la màxima confidencialitat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *