07 juny

Curs: Emprendre en el món editorial

Horari: 10-14h
Lloc: Seu APIC. Carrer Balmes 177 1r 2a Barcelona

Capacitat màxima: 16

Preus
Socis: 25 euros (Es passarà la quota per l’entitat bancària del soci/a)
No socis: 40 euros (Es facilitarà un núm. de compte per realitzar l’ingrés)

Inscripció
Respondre aquesta circular o enviar un correu a info@apic.es sol·licitant plaça (Important: es prega als no socis deixar un telèfon de contacte). Es confirmarà plaça enviant un correu electrònic amb tota la informació al respecte.

En cas de no haver un mínim de places confirmades, l’Apic es reserva el dret de cancel·lar el curs.
No s’acceptarà la devolució de l’import del curs pagat abans de 48h de l’inici del curs sense una causa justificada.

Idioma: El curs es realitzarà en català

Descripció
“Què necessito per convertir-me en freelance?”
Aquesta és la pregunta que ens fem en acabar els estudis d’il·lustració o quan volem canviar de sector professional i dedicar-nos a la il·lustració.

En aquest curs:
– Obtindrem eines per iniciar o continuar una activitat pel nostre compte.
– Repassarem el full de ruta per treballar de forma autònoma.
– Desmuntarem tòpics sobre els oficis de l’art.
– Comentarem casos pràctics, i aspectes útils per negociar i triomfar en el mercat editorial.
– Aprendrem a enfocar els objectius professionals, aconseguir clients, presentar projectes, negociar contractes i preparar l’assistència a fires.

Al final de la sessió, els assistents seran capaços de plantejar-se nous reptes i aprendre a traspassar el sostre de vidre laboral.

L’actitud emprenedora s’aprèn. És una forma de viure la professió amb l’autoestima i la seguretat necessàries per sortir-se’n bé en el mercat de l’art.

Professora
Meritxell Martí és doctora per la UAB, DEA en Economia de la Cultura i emprenedora en l’àmbit editorial. Ha estat professora i directora del Treball de Fi de Grau a la Universitat Oberta de Catalunya i treballa per a les editorials infantils i juvenils més reconegudes (Combel, Milan, Le Seuil, Cruïlla, Bayard, etc.). Ha publicat més de trenta llibres infantils i àlbums il·lustrats, alguns dels quals han estat traduïts al francès, italià, xinès, alemany, coreà i turc.

Pre-Registre

Pre-inscripcions obertes

format. 000 000 000

   

captcha


Acceptació de la Llei de Protecció de dades

De conformitat amb el que disposa la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal (LOPD), APIC es reserva la facultat d’incloure les dades que l’usuari de la pàgina web li faciliti voluntariament, a travès dels correus electrònics posats a la seva disposició en la present pàgina web, en un fitxer automatitzat de dades de carácter personal creat sota la seva responsabilitat, amb la finalitat de poder gestionar les consultes dels usuaris i poder-esl-hi enviar informació que consideri del seu interès per qualsevol medi.

En relació amb aquestes dades, el usuari podrà exercitar els drets d’accès, de rectificació o cancel.lació de dades i oposició, així com el dret d’invalidar el consentiment otorgat per a la cessió de les seves dades.

Per l’exercici d’aquests drets l’usuari haurà de dirigir la sol.licitud per escrit a l’APIC a la direcció següent: C. Balmes 205, 1r 1ª B, 08006 Barcelona.

APIC es compromet a tractar la informació que reb amb la màxima confidencialitat.