07 junio

Curs: Emprendre en el món editorial

Horario: 10-14h
Lugar: Seu APIC. Carrer Balmes 177 1r 2a Barcelona

Capacitat màxima: 16

Preus
Socis: 25 euros (Es passarà la quota per l’entitat bancària del soci/a)
No socis: 40 euros (Es facilitarà un núm. de compte per realitzar l’ingrés)

Inscripció
Respondre aquesta circular o enviar un correu a info@apic.es sol·licitant plaça (Important: es prega als no socis deixar un telèfon de contacte). Es confirmarà plaça enviant un correu electrònic amb tota la informació al respecte.

En cas de no haver un mínim de places confirmades, l’Apic es reserva el dret de cancel·lar el curs.
No s’acceptarà la devolució de l’import del curs pagat abans de 48h de l’inici del curs sense una causa justificada.

Idioma: El curs es realitzarà en català

Descripció
“Què necessito per convertir-me en freelance?”
Aquesta és la pregunta que ens fem en acabar els estudis d’il·lustració o quan volem canviar de sector professional i dedicar-nos a la il·lustració.

En aquest curs:
– Obtindrem eines per iniciar o continuar una activitat pel nostre compte.
– Repassarem el full de ruta per treballar de forma autònoma.
– Desmuntarem tòpics sobre els oficis de l’art.
– Comentarem casos pràctics, i aspectes útils per negociar i triomfar en el mercat editorial.
– Aprendrem a enfocar els objectius professionals, aconseguir clients, presentar projectes, negociar contractes i preparar l’assistència a fires.

Al final de la sessió, els assistents seran capaços de plantejar-se nous reptes i aprendre a traspassar el sostre de vidre laboral.

L’actitud emprenedora s’aprèn. És una forma de viure la professió amb l’autoestima i la seguretat necessàries per sortir-se’n bé en el mercat de l’art.

Professora
Meritxell Martí és doctora per la UAB, DEA en Economia de la Cultura i emprenedora en l’àmbit editorial. Ha estat professora i directora del Treball de Fi de Grau a la Universitat Oberta de Catalunya i treballa per a les editorials infantils i juvenils més reconegudes (Combel, Milan, Le Seuil, Cruïlla, Bayard, etc.). Ha publicat més de trenta llibres infantils i àlbums il·lustrats, alguns dels quals han estat traduïts al francès, italià, xinès, alemany, coreà i turc.

Pre-Registro

Pre-inscripcions obertes

formato. 000 000 000

   

captcha


Aceptación de la Ley de Protección de datos

De acuerdo con lo que establece la Ley Orgánica 15/1999, de 13 de diciembre, de Protección de Datos de Carácter Personal (LOPD), APIC se reserva la facultad de incluir los datos que el usuario del sitio web le facilite voluntariamente, a través de los correos electrónicos puestos a su disposición en el presente sitio web, en un fichero automatizado de datos de carácter personal creado bajo su responsabilidad, con la finalidad de poder gestionar las consultas de los usuarios y poder enviarles información que se considere de su interés por cualquier medio.

En relación con dichos datos el usuario podrá ejercitar los derechos de acceso, rectificación o cancelación de datos y oposición, así como el derecho de revocar el consentimiento prestado para la cesión de sus datos.

Para el ejercicio de tales derechos el usuario deberá dirigir solicitud por escrito a APIC a la siguiente dirección: C. Balmes 205, 1r 1ª B, 08006 Barcelona.

APIC se compromete a tratar la información que recibe con la máxima confidencialidad.