CURS ESTIU: IL·LUSTRACIÓ DE MODA I NOVES TENDÈNCIES EN EDITORIAL, TEXTIL I PUBLICITAT
Autor:  |  Publicado el  | 

Un any més, els il·lustradors Marc Pallarès i Lara Costafreda, impartiran el Workshop ‘Il·lustració de moda: noves tendències en editorial, tèxtil i publicitat’ a la Universitat BAU de Barcelona.

Al curs es donaran a conèixer els diferents camps de treball en els que es pot desenvolupar la feina d’un il·lustrador de moda: el de l’editorial, el gràfic/tèxtil i el publicitari.

A més, el workshop té com a objectiu connectar a l’estudiant amb la realitat del món laboral. Per això, els projectes que es realitzaran durant el curs es faran en col·laboració amb marques👚, editorials 📒 i agències 📺 d’alt prestigi.

👨‍🎨👩‍🎨 El curs va dirigit a aquelles persones que vulguin donar una empenta i fer créixer el seu portfoli amb projectes professionals d’alt nivell creatiu.

✍ Les inscripcions ja estan obertes i les places son limitades:

https://www.baued.es/ca/estudis/universitat-destiu/il-lustracio-de-moda-noves-tendencies-en-editorial-textil-i-publicitat

workshop il·lustració de moda barcelona Lara workshop il·lustració de moda barcelona Lara workshop il·lustració de moda barcelona Lara workshop il·lustració de moda barcelona Lara workshop il·lustració de moda barcelona Lara https://www.baued.es/ca/estudis/universitat-destiu/il-lustracio-de-moda-noves-tendencies-en-editorial-textil-i-publicitat

 

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *