QUOTA PROMOCIONAL APIC: 15,00 €/ trimestre els 2 primers trimestres.

Quota d’estudiant: 22,50 €/ trimestre. Només per a nous socis aplicada fins a 4 anys màxim (curs mínim 60h). Cal acompanyar l’alta amb el justificant dels darrers estudis del camp de la il·lustració o les belles arts i el disseny per tal d’acollir-se a aquest tipus de quota.

Quota professional: 45,00 €/ trimestre.

Quota ‘APIC Premium’: 60 euros / trimestre. Serveis extres:
– Possibilitat de tenir un segon perfil al web de l’APIC
– Accés a disposar de la sala de reunions un cop al mes (si no està ocupada)
– Descompte del 15% per 3 cursos de formació de l’APIC


captcha


Acceptació de la Llei de Protecció de dades

De conformitat amb el que disposa la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal (LOPD), APIC es reserva la facultat d’incloure les dades que l’usuari de la pàgina web li faciliti voluntariament, a travès dels correus electrònics posats a la seva disposició en la present pàgina web, en un fitxer automatitzat de dades de carácter personal creat sota la seva responsabilitat, amb la finalitat de poder gestionar les consultes dels usuaris i poder-esl-hi enviar informació que consideri del seu interès per qualsevol medi.

En relació amb aquestes dades, el usuari podrà exercitar els drets d’accès, de rectificació o cancel.lació de dades i oposició, així com el dret d’invalidar el consentiment otorgat per a la cessió de les seves dades.

Per l’exercici d’aquests drets l’usuari haurà de dirigir la sol.licitud per escrit a l’APIC a la direcció següent: C. Balmes 205, 1r 1ª B, 08006 Barcelona.

APIC es compromet a tractar la informació que reb amb la màxima confidencialitat.