Marta Ovejero

Marta Ovejero

De vegades il·lustradora feminista i de vegades una fusió d'artista surrealista i manierista.
Normalment faig servir imatges incòmodes i extravagants per a les meves pintures: cossos prims atípics nus amb postures estranyes, amb ulls com a cap i ombres grotesques; Paisatge oníric amb colors àcids i fantàstics, ni gravetat ni ambient realista.

M'agrada pensar que el meu estil pictòric és una manera dramàtica de representar els problemes de gènere contemporanis, utilitzant deformacions i figures excèntriques per evocar sentiments i trobar els missatges que estic buscant.
Finalment, podeu trobar vagines com a protagonistes de la meva obra. Crec que les utilitzo com a element gràfic reivindicatiu, represento sentiments i comportaments rebels amb ells només perquè el cos femení sempre ha estat sexualitzat i reprimit, a més, al cartoonitzar i afegir humor i sàtira a la meva obra, la plena de contingut.
L’ús d’aquesta manera els fa més radicals i el radicalisme és el que el meu feminisme necessita.
Compartir

Dia estrany és un petit projecte de llibre oníric el qual tiraré endavant en breus. Tracta sobre una noia preadulta (aquella edat en la qual no som ni adolescents ni adults). Aquesta és una idea estranya, ja que les emocions tornen a ser noves, i tornem a enfrontar-nos a un món nou, però aquest cop les coses són més series, no tenen perquè ser dramàtiques però són series.

De vegades ens toca fer una introspecció i parlar-nos i estimar-nos una mica. Donar-nos un espai de cures per reflexionar què és el que ens mou, de quina manera, i per què.

Aquest moment sempre em recorda a quan ens endinsem al mar quan som a la platja, i ens hi fiquem fins al fons, i flotem, i hi ha silenci, i no hi ha gravetats.

Llavors el projecte tracta sobre com la protagonista ens deixa passar al seu viatge marí dins la seva pròpia ment.