Mònica Roca

Mònica Roca

Vaig estudiar il·lustració i més endavant com a tècnica auxiliar en disseny gràfic. Tinc experiencia en il·lustració, maquetació de revistes i catàlegs, retoc fotogràfic, dibuix vectorial, imatge corporativa, originals de publicitat, tancaments per imprempta, etc.

Fer un curs de Community Manager em va obrir la possibilitat d'ampliar la meva trajectorial professional en el camp de les RRPP. Realitzant dinamització i gestió de perfils en xarxes socials i les seves comunitats en línia.
Ampliant la experiència que ja tenia en atenció al client com a responsable en departaments de Comunicació.

Sóc comunicativa, polivalent, pro-activa, tinc empatía i m'interessa seguir aprenent.
Ara retorno als meus origens, la Il·lustració, amb totes les seves llums!
Compartir

Encarrec de particular. Una parella em va encarregar les il·lustracions per explicar, al seu fill petit, tot el procés de la seva adopció. Així que, segons les indicacions dels papes, vaig fer les il·lustracions del seu viatge al Vietnam per, per fi, fer realitat la seva maternitat/paternitat.

Un d’aquells projectes fets amb molt d’amor i il·lusió.

Gràcies E i F per la confiança!

 

Encargo de particular. Una pareja me encargó las ilustraciones para explicar, a su hijo pequeño, todo el proceso de su adopción. Así que, según las indicaciones de los papás, realicé las ilustraciones de su viaje al Vietnam para, por fin, hacer realidad su maternidad/paternidad.

Uno de esos proyectos hechos con mucho amor e ilusión.

¡Gracias E y F por la confianza!

Altres il·lustracions Veure totes les il·lustracions